Početna strana

Nekad i sad

KAKO SMO POČELI

Softverska firma Wings (eng. "Krila") osnovana je 1988. godine. Tako je počeo razvoj našeg poslovnog softvera App. Početak je bio sasvim skroman: lična inicijativa na pozajmljenom računaru i bez ikakvih sredstava. Ipak, entuzijazam i prethodno bogato informatičko iskustvo učinili su ovaj projekat u startu veoma uspešnim. Po prvi put viđena originalna rešenja i kvalitetna izrada po izuzetno povoljnoj ceni učinili su da program App brzo stekne popularnost i dobije značajan broj korisnika. To nam je potvrdilo da smo na dobrom putu. Posle početnog uspeha, nastavljen je kontinuiran razvoj koji traje neprekidno i do danas. Najvažnija smernica u tom procesu su bile želje naših korisnika. Nismo ni jednog trenutka zaboravili da je program namenjen korisnicima i da zadovoljenje njihovih zahteva čini naš program kvalitetnijim.

Devedesete su izuzetno težak period za celu Srbiju. Zakonske izmene skoro na dnevnom nivou, hiper-inflacija, bombardovanje, ... Wings i pored svega ostaje uz svoje korisnike i nema ni jednog prekida u radu. I pored izuzetno teške situacije, firma se i dalje razvija i tako beleži konstantan rast do danas. Na grafikonu je prikazan rast broja naših korisnika (prikazan je broj različitih pravnih lica).

WINGS DANAS

Wings je danas ugledna softverska firma koja se bavi isključivo razvojem poslovnih informacionih sistema. Razvoj je i dalje najvažnija stavka u našoj poslovnoj politici: neprestano radimo na našim programima, činimo ih kvalitetnijim i moćnijim. Pri tom izuzetno uvažavamo mišljenja naših korisnika i trudimo se da sve njihove želje uklopimo u nove konstrukcije. To, naravno, nije nimalo lako i zahteva ozbiljna ulaganja i napore, ali smatramo da je to jedini ispravan put do zaista kvalitetnog softvera. Naš softver važi za veoma pouzdan i kvalitetan. Sva poboljšanja programa u vidu novih verzija besplatno su dostupna korisnicima kroz potpuno automatizovan sistem za "upgrade" starijih verzija programa. Korisnici mogu i sami instalirati nove verzije programa, jer su sve dostupne preko posebnog servisa na našem web sajtu www.wings.rs, a procedura je potpuno automatizovana i bezbedna.

Poseban kvalitet Wingsa čine naši saradnici - Wings čini kvalitetna ekipa mladih stručnjaka. Trenutno imamo 15 stalno zaposlenih i nekoliko spoljnih saradnika. Naši korisnici uvek mogu da računaju na stručnu i brzu pomoć. Mobilna ekipa je uvek spremna da pomogne u rešavanju problema u najkraćem mogućem roku. Korisnik takođe može da nas kontaktira telefonom ili preko Interneta. Razvili smo i poseban softver koji služi za praćenje podrške i zakazivanje intervencija kod korisnika. To nam omogućuje da efikasnije i kvalitetnije pratimo napredovanje svakog korisnika pojedinačno i da optimalno organizujemo naše angažovanje. Podaci iz ove baze su dostupni i našim korisnicima preko web sajta, a mogu biti dragoceni za praćenje razvojnog puta informacionog sistema.

U radu koristimo najsavremenije softverske alate, od kojih smo neke i samostalno razvili. Naši alati za razvoj važe za veoma kvalitetne, pa značajan broj drugih softverskih firmi od nas kupuje te alate. Tako se spisku naših korisnika pridružuju i neke softverske firme, kao i firme koje samostalno razvijaju programe za svoje poslovanje.

Idi na početak strane